Oftest stillede spørgsmål

FAQ

Jeg har samlet de spørgsmål jeg får oftest herunder. Jeg håber at det kan hjælpe dig til at få besvaret alle de spørgsmål du måtte have.

Smykkerne er lavet af forskellige materialer som sterlingsølv, messing og rustfrit stål. Du kan finde materialer på alle smykker i beskrivelsen af smykket.

Jeg anbefaler at smykkerne tages af inden bad, fysisk aktivitet og inden du går i seng, da det slider meget på smykkerne.

Da smykkerne er lavet i materialer belagt med guld og sølv, vil smykkerne falme og miste farve med tiden. For at holde dine smykker pæne længest muligt, anbefaler jeg at du tager dem af inden du går i seng, i bad og er fysisk aktiv.

Hvis din ordre ikke er pakket og sendt af sted endnu, så er der mulighed for at annullere ordren. Det gør du ved hurtigst muligt at sende en mail til (kontakt@pearlydreams.dk) med dit ordre nummer og du vil herefter modtage en be- eller afkræftelse på om det kan lade sig gøre.

Har du tjekker under spam? Hvis ordrebekræftelsen stadig ikke er til at finde, så send en mail til (kontakt@pearlydreams.dk) så jeg kan sikre mig at din ordre er gået igennem.

Ja, det kan du godt. Du bedes sende en mail til (kontakt@pearlydreams.dk) eller skriv en kommentar til din ordre, hvor du skriver hvilken dag gaven gives og så forlænger jeg din returret.

Hvis der er fejl i din ordre, bedes du sende en mail til (kontakt@pearlydreams.dk) og beskriv fejlen, du må gerne vedhæft et billede, så retter jeg op på fejlen.

Returneringer betales af køber. Ønsker du at returnere dine vare, bedes du skrive en mail til (kontakt@pearlydreams.dk) herefter vil du modtage de informationer du skal bruge til at returnere.

Hvis du ønsker selv at være med i designprocessen bag dit smykke, eller blot ønsker en anden farve på et allerede eksisterende smykke, kan du skrive en besked til mig på instagram. Jeg vender tilbage hurtigst muligt og finder ud af om det er muligt at lave.

Det betyder at smykket ikke er på lager, men at det laves efter bestilling og at der derfor godt kan være længere leveringstid

Ja, hvis du bor i Næstved kommune, kan du afhente din ordre på Farimagsvej 45, 4700 Næstved

Fik du ikke besvaret dit spørgsmål?